juni 24, 2024

Gala dating

Dating blog van Gala

Vibrerend ei

1 min gelezen

Vibrators zijn er in veel verschillende soorten en maten. Welke je koopt, of gebruikt, is afhankelijk van de omstandigheden. Ben je alleen, of gebruik je hem samen met je partner? Inwendig of uitwendig? Heb je zin in de fameuze tarzan, of liever iets kleiners?

Een type wat al jaren populair is, en op allerlei momenten gebruikt kan worden, is de kogel vibrator, ook wel bekend als vibrerend ei.

Deze vibrator is in eerste instantie bedoeld voor uitwendig gebruik, dus op je clitoris. Er zijn modellen die je vaginaal kan gebruiken, die hebben vaak een afstandbediening op batterijen. Sommige afstandbedieningen zijn bedraad, andere zijn draadloos te bedienen.

Let op als je deze vibrator vaginaal gebruikt. De basis modellen zijn gewoon eivormig en hebben geen bedrade afstandbediening. Als je deze inwendig gebruikt, zal je niet de eerste persoon zijn die hem er niet meer uitkrijgt, en bij de EHBO terecht komt.

Geef je partner de afstandbediening

De wat duurdere vibrerende eieren hebben een draadloze afstandbediening. Dat is heel makkelijk in bed, je kunt de intensiteit afstemmen naar je stemming.

Maar leuker is het soms om de afstandbediening aan je partner te geven. Dat kan nog steeds in bed, maar probeer het ook eens als je naar een restaurant gaat. Of een drankje doen in de kroeg, kijken hoe lang je het volhoudt.

Af en toe is controle opgeven extra opwindend.